Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Η ομάδα οργανώνεται


Χθες, Πέμπτη 4 Ιουνίου, καταφέραμε να συγκεντρωθούμε για πρώτη φορά (σχεδόν) όλοι μαζί για να συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες του ταξιδιού μας αφού έμεινε ακριβώς μία εβδομάδα μέχρι την αναχώρηση μας. Μόνος απών ο Κωστής ο οποίος είναι εκτός Ελλάδος, επιστρέφει όμως σήμερα και θα τον ενημερώσουμε για το τι αποφασίσαμε εν απουσία του ότι θέλουμε να κάνει (να πληρώσει αυτός το υπέρβαρο όλων μας, να αναλάβει να κουβαλήσει τα τρόφιμα γιατί εμείς βαριόμαστε, να αγοράσει extra ντίζες για όλους μας και άλλα τέτοια δημοκρατικά).

Τελικά μετά πολλών διακοπών για σοβαρότατα θέματα όπως το τι θα παραγγείλουμε και παιδιάααα δεν έχει coca cola zero - θέλετε light; καταφέραμε να καλύψουμε τα θέματα της ατζέντας μας και να χώσουμε μερικούς από εμάς να κάνουν όσα δεν θα χώσουμε τον Κωστή να κάνει. Έτσι το βάρος της ενημέρωσης των χαρτών έπεσε στο Διονύση, της επικοινωνίας με όλο τον κόσμο για όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες και της παραλαβής των ποδηλατικών tshirts μας στον Φραγκίσκο και τέλος της επικοινωνίας για τις λεπτομέρειες της διαμονής στον Μάνο.

Σήμερα λοιπόν λάβαμε στα χέρια μας και τις μπλούζες μας και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι (και απεριόριστα χαρούμενοι με τους χορηγούς μας αφού έχουμε ήδη βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ετοιμαστούμε για αυτό το εγχείρημα). Καλή μας προπόνηση λοιπόν το τελευταίο τριήμερο πριν την αναχώρηση μας!

2 σχόλια:

  1. Παρά τις πολλές διακοπές για να προσδιορίσουμε είδος και ποσότητα σουβλακίων, η συνάντηση ήταν εποικοδομητική. Κι επειδή είμαστε φύσει "γιάπηδες", κρατήσαμε minutes, βγάλαμε actions και ο αρχι-γιάπης (εγώ είμαι αυτός) κάνει follow-up!

    Λίγες μέρες έμειναν, αλλά νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας. Ελπίζω να μαθαίνουμε νέα σας καθ' οδόν προς το Ντύσελντορφ (με Ύψιλον παρακαλώ, γιατί είμαι της παλιάς σχολής ορθογραφίας). Καλό δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή